ecoline

Reepack er altid up-to-date i opbygningen af pakkemaskiner og det har altid til formål at reducere de miljømæssige konsekvenser af sine maskiner.
I løbet af de sidste år har dette været muliggjort ved fremstillingen af højt-ydende maskiner (REECLOSE), hvor alle de involverede bevægelser styres ved hjælp af
 installation
af forskellige servo-assisteret elektriske motorer.
Denne strategi har bragt til en stor godtgørelse i de miljømæssige konsekvenser mindske behovet for trykluft og derefter af elektro-mekaniske ekstra enheder, som er
afgørende
for den korrekte funktion af maskinerne.
Ud over en forbedring af den økologiske side, har vi også holdt fokus på de positive økonomiske virkninger af denne løsning fjerner behovet for luft komprimeret
produktions-udstyr
, af deres forbrug, vedligeholdelse og teknisk bistand
Derfor ved begyndelsen disse forbedringer kun er blevet udnyttet til high-performance maskiner, men nu er vi bruger disse applikationer på en lang maskiner interval (Reeseal, Reetray og Reebasic) for at lade disse nye løsninger tjener også til maskiner bestemt til et stort distribution marked.
Vores arbejde vil ikke stoppe nu, i fremtiden andre maskiner vil have mulighed for at benytte denne nye teknologi.

 


Denne maskine er baseret evolution og erfaringerne med modellen ReeTray 25 VGM Digit med særlige udførelse af elektroniske og mekaniske komponenter og sæt dimensioner.
ReeTray 25 SKIN tilbyder en rigtig god løsning for små eller mellemstore virksomheder, der ønsker at starte med det specifikke marked for skindprodukter, desuden er maskinen velegnet til arbejde med MAP ved ændring der svarer emballage parametre og materialer.
 


 

ReeBasic, ReeTray 20 VGM og ReeSeal 32 SX

 

Reepack undersøger altid hvordan man kan gøre fødevareemballage processen enkel, sikker og billig: Dette mål er nået nu takket være EASY STYLE linjen,

Reeseal 32X, ReeTray 20 og Reebasic.
Disse innovative maskiner er blevet testet af vore kunder som er tilfredse i deres søgen efter pålidelighed, økonomisk og fleksibilitet i deres enheder.
Takket være deres udskiftelige lukkke værktøj og skæreudstyr og takket være deres unikke elektro-mekaniske bevægelse system, som ikke behøver komprimeret luft, er de i stand til at dække alle krav der idag stilles til foeseglingsprocessen, om der skal pakkes ved hjælp af MAP eller enkel lukning.

Pdf Easy Style


 


ReeClose 300

 

Pakkemaskiner med en lavere miljøbelastning. Ingen krav til trykluft!

Reeclose 300 er et nyt begreb fuldautomatisk maskine til pakning præfabrikerede bakker,
fremstillet
af rustfrit stål, med et innovativt system, der giver høj hastighed emballage.


 

Specialister i emballage til fødevarer